LG varmepumpe

LG Electronics fra Korea er verdens største produsent av aircondition og klimaanlegg, med estimert salg på 15 millioner enheter årlig.
På verdensbasis har LG 20% markedsandel.

LG leverer klimaanlegg som passer til alle behov - både for privat og næringsliv.

Ved å sette design, komfort og effektivitet i høysetet har LG utviklet en serie varmepumper du lett kan leve med. LG varmepumper er laget for å synes!

Produktene fra LG og Bauer Energi AS er fremtidsrettet på teknologi og design, samt godkjent i henhold til Euroventstandarden (kjøleindustriens godkjenningsorgan). Bauer Energi bidrar aktivt ovenfor sine leverandører for at klimaanleggene blir tilpasset det nordiske klimaet.

Stange Energi har samarbeidet med Bauer Energi siden 2004, det har kommet over 4000 varmepumpekunder tilgode!

Fra menyen til venstre kan du ta en titt på de modellene vi fører fra LG.

  • Kontakt oss gjerne for å bestille befaring på e-post
  • eller ring oss på tlf 62 58 50 00.
  • Du kan også sende en SMS med kodeord STEVP til 26166.

Dine spørsmål

»Kontakt oss gjerne for å bestille befaring på
e-post eller ring oss på tlf 62 58 50 00.

Det enkleste er å benytte dette kontaktskjemaet

Du kan også sende en SMS med kodeord STEVP til 26166.

 

»Det finnes mange typer varmepumpe å velge mellom. For å være sikker på at du velger riktig pumpe er det viktig å tenke igjennom følgende: Hvor kaldt bruker det å være på vinteren?
               Hvor stort energibehov har du?
»Du har kanskje hørt om COP? COP er en forkortelse for Coefficient of Performance og oversettes ofte til «varmefaktor». For å si det litt akademisk, er COP forholdet avgitt effekt i varme og tilført effekt. Med andre ord forteller «COPen» hvor mye varmepumpen klarer å produsere for hver Watt elektrisitet som den forbruker.

En pumpe som på grunnlag av 1 Watt elektrisitet klarer å produsere 3,5 Watt varme, har produsert 3,5 COP. Jo høyere COP, jo mer varme får du altså «på kjøpet».
Vi sier at en varmepumpe har en gjennomsnittlig levetid på 10-15 år.  Forutsatt at du har fulgt servicer.
»Det varierer fra hus til hus og ut fra hva slags behov kunden har. Vi anbefaler alle våre kunder å booke en uforpliktende befaring. Befaringen gjøres av fagmann, og du er derfor sikret gode råd ifht. optimal plassering.
Innlogging Min Side
Bookmark and Share
Design og utvikling av Hamar Media avd. Rim – www.rim.no